Natural Castles

Wat is "natural castles"?

Een prototype van een natuurlijk kasteel. Zo'n plek waar je je koningin of koning te rijk voelt. Een kasteeltje, maar dan eentje die volledig opgaat in de natuur (dus met een groen dak en eetbaar groen er rond). En we willen meer van deze kastelen bouwen. En het liefst ook eentje bij jou! en het liefst ook samen met jou!

Praktisch/concreet

Praktisch gezien kunnen we zo'n natuurlijk kasteel casco bouwen in twee weken. Ons prototype is 13.5 M2 aan goed geïsoleerde ruimte, half onder de grond en met 1.5 M2 aan extra opbergruimte. Als kers op de taart is er zo'n afneembaar trapje zodat je meer ruimte hebt om yogaoefeningen te doen. De kostprijs van dit prototype is 9000 EUR. Andere afmetingen en prijzen zijn bespreekbaar.

Samen met u kunnen we bespreken hoe de water en energie voorziening wordt uitgevoerd. Bel of mail gerust voor een prijsofferte.

 

Eigenlijk...

Eigenlijk bouwen we allerlei soorten tiny houses, boomhutten of hobbithuisjes en het liefst doen we dat ook met jou, ook bieden we workshops aan om het zelf te gaan doen!