Team/ Ecosysteem

We zijn een los team of ecosysteem aan enthousiaste aardlingen die werken aan een regeneratief landschap. Heb je ideeën voor een regeneratief landschap en wil je daar samen met ons vorm aan geven neem dan contact op! Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Arno Foppe

Arno Foppe

Kwartiermaker regeneratief landschap,

 

Naast ideeën spuwen, begeleid ik ook processen voor regeneratieve landschapsontwikkeling. Hierbij begeleid ik collectieven ook in het schrijven van businessmodellen en plannen voor een regeneratief landschap. Met mijn achtergrond uit het modelleren van agro-ecologische systemen haal ik een systeembril. Een bril die belangrijk is tijdens het procesontwerp maar die tijdens het proces weer afgaat om plaats te maken voor de mensen die het samen mogelijk maken. Voor de mens en hun behoeften, gevoelens en aspiraties, en voor het landschap wat we samen realiseren.

Linda Calciolari

Linda Calciolari

Visuele communicatie en "serious games".

Linda faciliteert de regeneratieve transitie door visuele input voor Communicatie en discussie in het proces van regeneratieve landschapsontwikkeling. Linda doet ook aan visuele notities. Een krachtig middel om discussies en groepsprocessen samen te vatten. Verder is ze ook facilitator bij Ludi Soli, een serious game gemaakt om op een coöperatieve manier gesprekken en leerprocessen over duurzaam bodembeheer te faciliteren.

Thor Kuchler

Thor Kuchler

Bussiness development Agroforestry

 

Behalve dondergod ook adviseur in de Agroforestry business development. Met zijn ervaring in business development en plantenkennis helpt hij ideeën tot een financierbaar project te brengen.